salemblogB

مطالب آموزشی پزشکی

salemblogB

مطالب آموزشی پزشکی

  • ۰
  • ۰

سس خردل

مانند سایر گیاهان خانواده Brassica، دانه های خردل هم سرشار از گلوکوزینولات هستند. پس از پردازش، این آنتی اکسیدان ها به ترکیبات حاوی سولفور به نام ایزوتیوسیانات ها تبدیل می شوند. بررسی سال 2016 که در ژورنال بین المللی علوم مولکولی منتشر شد، نشان داد که ایزوتیوسیانات ها از بدن در برابر استرس اکسیداتیو و التهاب محافظت می کنند. این ترکیبات گیاهی ممکن است باعث مرگ سلولهای سرطانی شده و از بیماریهای قلبی عروقی و عصبی جلوگیری کنند.

خردل زرد همچنین دارای مقادیر زیادی سلنیوم است. براساس بررسی سال 2014 در ژورنال Radiation Oncology، این ماده معدنی دارای خواص آنتی اکسیدانی است و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهند. علاوه بر این، نشان داده شده است که عوارض رادیوتراپی را در بیماران سرطانی جبران می کند و کیفیت زندگی آنها را بهبود می بخشد.

محتوای پتاسیم به منافع سلامتی خردل کمک می کند. این ماده مغذی برای عملکرد طبیعی سلولها مورد نیاز است و فشار خون را تنظیم می کند. سطح پتاسیم پایین در جریان خون ممکن است خطر فشار خون، سنگ کلیه، عدم تعادل الکترولیت و مشکلات قلبی عروقی را افزایش دهد.

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید...

  • ۹۹/۰۲/۲۹
  • رها رضوی

نظرات (۱)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی