1- از توده عضلانی و تراکم استخوان محافظت می کند
مصرف مواد معدنی در توسعه و نگهداری ساختارهای استخوانی بسیار مهم است. تحقیقات نشان می دهد وقتی افراد سبزیجات و غذاهای قلیایی بیشتری مصرف می کنند، محافظت بهتری در برابر تحلیل ماهیچه ها و قدرت استخوان با افزایش سن خواهند داشت. این بیماری سارکوپنی نام دارد که کاهش توده ی عضلانی در اثر پیری است.
نسبت مواد معدنی با کمک غذاهای قلیایی متعادل میشود. نسبت مواد معدنی باید متعادل باشد، به طوری که توده عضلانی حفظ شود. این شامل حفظ میزان منیزیم، کلسیم و فسفات است. علاوه بر این، تولید هورمون های رشد و جذب ویتامین D با مصرف مواد غذایی قلیایی بهبود می یابد. یک رژیم قلیایی نه تنها بیماری های مزمن را کاهش می دهد بلکه از استخوان ها نیز محافظت می کند.
2- خطر سکته مغزی و فشار خون بالا را کاهش میدهد
التهاب کم در بدن یکی از اثرات ضد پیری غذاهای قلیایی است. تولید هورمون رشد نیز افزایش میابد. مطالعات نشان داده است که رژیم غذایی قلیایی باعث بهبود سلامت قلب و عروق و محافظت از افراد در برابر فشار خون، سکته مغزی، سنگ کلیه، کلسترول بالا و از دست دادن حافظه می شود.
3- باعث کاهش التهاب و درد مزمن می شود
ارتباطی بین غذاهای قلیایی و کمبود درد مزمن مشاهده شده است. کمردرد مزمن، اسپاسم عضلانی، التهاب، علائم قاعدگی، سردرد و درد مفاصل می تواند ناشی از اسیدوز مزمن باشد. طبق یک مطالعه انجام شده در آلمان، 76 از 82 بیمار مبتلا به کمردرد مزمن که به طور روزانه مکمل قلیایی به آنها داده شد، کاهش درد را تجربه کردند.
- ۹۹/۰۴/۲۳